HOUT

Element HOUT: 5 febuari tot 17 april.
De energetische lente is van start gegaan!

De lever, die het orgaan van het "hout" element is, zorgt voor een onbelemmerde circulatie van energie in het lichaam. Het is gekoppeld aan de galblaas en is beide gerelateerd aan de spijsvertering. 

Om de energie van de lever in evenwicht te brengen, te draineren en te stimuleren voeg je meer groene en seizoensgebonden groenten toe zoals spinazie, brandnetelkopjes, scheutjes, zuurkool… Het is ook belangrijk om een goede fysieke activiteit te hebben, bij voorkeur buiten voor goede zuurstofopname.

In de lente scheiden de talgklieren meer talg af. Als gevolg daarvan zijn de huid en de hoofdhuid sneller te vet en kunnen we meer meeëters hebben. De Phyto5 HOUT producten reinigen voorzichtig en zuiveren voor een zachtere, matte huid en een gezonde hoofdhuid.

hout.jpg