METAAL


De emotie passend bij het element metaal is volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde: verdriet. 

Om de emotie verdriet goed te kunnen verwerken is ook loslaten een belangrijk onderdeel.  Negatieve emoties maken je ziek en kwetsbaar, positieve emoties brengen je in balans en verhogen je weerstand. 

Een metaalbehandeling geeft jouw huid extra mineralen en hydratatie. De allerbeste resultaten worden bereikt door ondersteuning van licht- en mineralen therapie, intensieve lymfedrainage en het balanceren van de vijf lichaamsvloeistoffen. De hoog gekwalificeerde quantum producten worden nog beter opgenomen, toxines worden veel beter en sneller afgevoerd en de cellen staan als het ware ‘open’ voor de werkzaamheid van zuivere werkstoffen waardoor de cellen ook in beweging worden gebracht voor een snellere celstofwisseling, elastine en collageenproductie en regeneratie.

Het kleimasker metaal bevat witte klei, rijk aan minerale zouten zoals ijzer, zink en silicium en wordt beschouwd als de zachtste klei. Het is met name geschikt voor de droge, trekkerige en gevoelige huid, waardoor deze zacht en soepel is. De huid regenereert sneller, de teint wordt egaler en schilfertjes verdwijnen.

TIP: Breng 1 à 2 weken lang een kleimasker metaal aan. Neem de hals en de oogcontouren ook zeker mee. Laat 15 minuten inwerken. Haal het masker eraf en reinig na met lotion. Breng daarna PHYTO5 dagcrème aan.

Wist je dat je het masker metaal ook kan gebruiken op wondjes, blaren,...

masker metaal.jpg

‘S morgens uw huid reinigen, helpt haar in een betere betere conditie te blijven doordat vuilresten van de nacht goed worden verwijderd en ze extra wordt gehydrateerd.  

Na de stress van de dag herstelt je huid zich ’s nachts door haar afvalstoffen uit te scheiden zoals talg en toxines. Daarom is je huid ’s morgens ook altijd wat vettig.
Doe maar eens de test: je zult zien dat ook ’s ochtends er weer vuil op je wattenschijfje zit; ook al heb je ’s avonds je huid nog zo goed gereinigd.

Mineralen zitten ook in voeding. Ze zorgen ervoor dat het lichaam en de huid goed bestand is tegen de koude wintermaanden.

Om je mineralen aan te vullen met je dagelijkse voeding, is er niets beter (en lekkerder) dan kokos eten.

Vers, geraspt, in stukjes of als melk, is dit bijzondere fruit heel makkelijk toe te voegen aan zowel zoute als zoete gerechten.

De uitzonderlijke samenstelling van ijzer, mangaan, fosfor, koper, kalium, magnesium, foliumzuur, zink en de vitaminen B3, B5 en B6, maken kokos een vitaminen- en mineralen bron. 

kokos.jpg